Бюро технічного нагляду

“Лісова гай” в офісі

In the office of the architectural company Mamiya Shinichi Design Studio (Japan) rows of wooden columns supporting the ceilings to create the effect of a forest. Outside, the building looks absolutely normal, but inside is a platform located at different heights. Platform supported by wooden columns resembling trees, hence the name of the building - Pillar Grove ("the Grove of columns"). According to the architects, their goal was to "create the appearance of open space, which would play a key role in the development of the company and encourage communication between employees, and was also exploring the possibilities of wooden construction". Administrative and technical supervision of construction is the key to your peace of mind and full control of the situation. Fully open space shared only 30 wooden columns. The columns are arranged in rows from the outer walls to the center. They support various shapes of a plate on which there are jobs. "This is a very unusual place, which creates the feeling of being in the woods. The picture is completed by the sunlight coming through the Windows," say the designers.В офісі архітекторської компанії Mamiya Shinichi Design Studio (Японія) ряди дерев’яних колон підтримують стелі для створення ефекту лісу.
Зовні будівля виглядає абсолютно звичайним, але всередині являє собою платформи, розташовані на різній висоті. Платформи підтримуються дерев’яними колонами, що нагадують дерева, звідси і назва будівлі – Pillar Grove (“Гай колон”).
За словами архітекторів, їх мета полягала в тому, щоб “створити видимість відкритого простору, який би відігравав ключову роль в розвитку компанії і заохочувала спілкування між співробітниками, а також вивчало можливості дерев’яного будівництва”. Адміністративно технічний нагляд в будівництві це запорука вашого спокою і повний контроль за ситуацією.
Повністю відкритий простір розділяється лише 30 дерев’яними колонами. Колони розташовуються рядами від зовнішніх стін до центру. Вони підтримують різноманітні за формою плити, на яких знаходяться робочі місця.
“Це дуже незвичайне місце, яке створює відчуття, що знаходишся в лісі. Картину доповнює сонячне світло, що надходить через вікна”, – кажуть дизайнери.